Olla

Jag måste bara berätta om ett härligt samtal jag hade med en kollega idag som jag fullkomligt missuppfattade.

-När du ska olla måste du trycka till mer på baken.

Vem hade inte missuppfattat det? Han hade läst min blogg och sett att jag försöker lära mig att göra en ollie (skateboard-tricket).

New Moon

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

Premiär 20 november? Ge mig den nu tack!

You're my own personal brand of heroin

Frånvaro


Jag får börja med att be om ursäkt för min frånvaro. Det är inte min blogginspiration som saknas utan mer min livsinspiration. Crap. Och då kan jag inte få mig själv att skriva. För jag vill dela med mig av mina tankar, men det är en svår balansgång på vad man faktiskt borde dela med dig och vad ni faktiskt vill lyssna på och inte. Men nu får det vara nog. Bara för att jag inte kan få ordning på livet måste inte det betyda att jag inte kan få ordning på bloggen.

Ikväll överraskades jag med ett samtal som jag har både väntat på och fruktat. Jag vill men att vilja innebär att ändra mina prioriteringar, att sätta min utbildning i andra hand. Inte bra. Nu i efterhand önskar jag att jag inte hade fått det där samtalet, för ibland undrar jag om det inte är bättre att inte veta än att veta egentligen. Om jag inte hade vetat hade jag kanske kunnat glömma, eller åtminstonde försökt men nu vill jag inte ens försöka. Jag vill inte bara sitta här och glo och räkna dagarna tills vi träffas nästa gång, inte när det är månader emellan. Jag kommer gå sönder. Men nu vill jag inte tänka på det mer, inte just nu. Nätshoppade mig en ny skinnjacka ikväll för att skingra tankarna, behövde faktiskt en ny iallafall.


Men jag har en fråga om skinnjackan, nu är det försent för jag har redan beställt en men jag frågar ändå. Jag beställde den från modekungen och de hade två modeller som jag blev kär i. Både bikermodell, en med nitar på kragen och en med nitar runt fickorna, den första med nitarna på kragen är tajtare över brösten och den med andra är tajtare och kortare i ärmarna. Vad vill man ha? Har man den stängd vill man ha den ska sitta tajs över brösten och har man den öppen så ska den vara tajtare i ärmarna. Så vad har man mest. Jag gissade på öppen, så beställde den med tajtare ärmar. Men ikväll när jag hade min jeansjacka på mig hade jag på mig den stängd och då började jag tvivla på mitt beslut lite grann.

Kan någon inte bara bestämma allting för mig, säga vad jag ska göra (och då menar jag inte om jackan)?


RSS 2.0